Kakor på Ledningskollen

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Bekräfta svar direkt i mobilen 

Många vet att det går att skapa ärenden i Ledningskollen.se direkt i mobilen. Men visste du att man också kan bekräfta svaren från ledningsägarna i en smart mobiltelefon?

När du skapar ett ledningsanvisningsärende får du välja hur Ledningskollen ska meddela dig att ledningsägare har svarat på ditt ärende. Du kan välja att få dina svar via e-post eller sms.

Du kan ta emot både e-post och sms med en smartphone. Och där kan du också bekräfta svaren – du slipper alltså starta datorn. 

Gör så här: Logga in i Ledningskollen.se via mobiltelefonen och välj Visa Ärende. Har du fått svar från ledningsägare står det tydligt och du kan gå vidare och bekräfta de aktuella svaren. När du fått alla svar kan du också stänga ärendet via mobilen.

Svarslista från Ledningskollen i mobilen

Gul markering betyder svar att bekräfta.

Bekräfta svar i Ledningskollens mobil

Här bekräftar du svaret.

2014-12-11

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Svenska kraftnät och TrafikverketOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter