Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Svarare se intresseområden när man behandlar ett ärende 

För att bättre kunna svara de som vill veta ledningars läge kan svarare nu se den egna organisationens intresseområden.

Nu kan personer med rollen “svarare” se organisationens intresseområden,i ärendevyns karta. Syftet är att ge svararna mer bakgrundsinformation och därmed göra det enklare att svara på ärenden. Svarare kan nu också se bevakningsområden, områden där ledningsägare är intresserade av att hitta samordningsmöjligheter. 

En annan förändring är att fältet där man ger ärendet en egen benämning, för att skilja det från andra ärenden, har begränsats till 100 tecken. Förändringen har genomförts för att skapa bättre kompatibilitet med system som används för att svara på ärenden.

2018-11-08

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät