Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Projektorganisation

Post- och telestyrelsen är projektledare för Ledningskollen.se och myndigheten styr drift och utveckling. Till sin hjälp har PTS en styrgrupp och en referensgrupp.

Styrgruppen

Styrgruppen leds av Post- och telestyrelsen. Övriga medlemmar är Bredbandsforum, Energiföretagen,  Sveriges kommuner och landsting, Svenska kraftnät och Trafikverket..

Referensgruppen

Idag består referensgruppen av projektledare från Com Hem, E.ON, Fortum, Göteborgs stad, Ledningskollen, Skanova, Stokab, Svenska kraftnät, Sveriges kommuner och landsting, Svenska Stadsnätsföreningen, TDC, Tele 2, Telenor, Trafikverket och Vattenfall.

Finansiärer

Sedan 2011 finansieras Ledningskollen av PTS tillsammans med Svenska kraftnät och Trafikverket.

Ledningskollens finansiärers logotyper

Historik

Arbetet som ledde fram till lanseringen av ledningskollen.se den 7 september 2009 har bedrivits i ett brett projekt med PTS som sammanhållande. Vid projektstarten hösten 2007 skapades en central referensgrupp med representanter för de intressenter som ville delta med egen projektledare. Övriga intressenter har ingått i en förankringsgrupp.

När det stod klart att första delen av utrullningen skulle ske i Uppsala län skapades även en referensgrupp för Uppsala som har bistått projektet i frågor rörande utbildning, information och lokal förankring inför lanseringen i Uppsala.

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät