Kakor på Ledningskollen

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Kommunala samlingskartor

Stockholms kommun

Inom Stockholms kommun finns krav på samlingskarta vid grävning i allmän mark. 

Samlingskarta Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Göteborgs kommun

Inom Göteborgs kommun används en samlingskarta som endast är tillgänglig för Göteborg kommuns förvaltningar och bolag samt deras underkonsulter. Övriga beställer ledningsunderlag direkt via tjänsten Ledningskollen.se

Samlingskarta Göteborg (öppnas i nytt fönster)

Andra kommuner med samlingskarta

I arbetet med Ledningskollen har även kommunerna Botkyrka, Göteborg, Huddinge och Solna identifierats som kommuner som har krav på eller erbjuder tjänster inom området samlingskarta.

Innan du gör ett ärende i Ledningskollen i dessa kommuner ska du informera dig om vad som gäller för att se om du ska använda Ledningskollen eller samlingskartan för ditt ärende. (Klicka på aktuell kommun för info, öppnas i nytt fönster)

Samlingskarta Botkyrka (öppnas i nytt fönster)

Ledningskollen kan inte användas för att söka grävtillstånd. Detta hanteras av markägare eller myndighet med stöd av lag som du får kontakta separat. Notera att kan finnas fler tillstånd som krävs för just dittarbete.