Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Manualer och annan dokumentation 

Denna sida innehåller dokumentation som du som användare av Ledningskollen kan använda.

Informationsmaterial 

Det finns en del informationsmaterial för Ledningskollen att ladda ner ifall man behöver. Informationsmaterial hittar du här.

Steg för steg-beskrivningar

Snabbmanualer med bilder

Manualer 

Det finns manualer skrivna för varje typ av roll en användare kan ha i Ledningskollen:

Manualerna beskriver hur funktioner i Ledningskollen fungerar.

Ledningsägarmodul 

Ledningsägarmodulen är en programvara som kan installeras av ledningsägare för att automatiskt kunna besvara ärenden som ledningsägare inte är berörda av. 

Systemintegration 

Som alternativ till Ledningskollens webbgränssnitt erbjuds möjligheten att integrera externa system via ett webbservice-gränssnitt.

Externa system kan integreras både som ledningsägare för att hämta organisationens ärenden och som frågare för att skicka in begäran av till exempel ledningsanvisning.

Ledningskollen erbjuder en testmiljö för de organisationer som vill integrera sina system mot Ledningskollen under deras utveckling. För tillgång till testmiljön går det bra att maila support@ledningskollen.se

Ledningskollens nya API

Implementationsguide och referensimplementation

Referensdokumentation

För mer information vänligen kontakta

Relaterad information

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.