Ledningskollen stängd fredag 25 maj kl 15.00 till lördag 26 maj kl 17.00

Under perioden 25 maj kl 15.00 t.o.m. 26 maj kl 17.00 kommer Ledningskollen att vara stängd då vi genomför arkivering av äldre ärenden.

Arkivering av ärenden görs 24 månader efter det datum då markarbetena i ärendet planerats vara klara. Vid arkivering flyttas ärendet ut från Ledningskollen och viss information såsom personuppgifter tas bort från ärendet. Ärendet lagras därefter i arkivet, som enbart är åtkomligt av Ledningskollens personal, ytterligare en tid.

Efter att denna inledande arkivering genomförts 25-26 maj kommer Ledningskollen att börja arkivera ärenden löpande, en gång per dygn. Fortsättningsvis kommer användare som har skapat ärenden som ska arkiveras att få avisering via e-post en månad i förväg.

Kakor på Ledningskollen

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Information till journalister

Här finns information till dig som arbetar som journalist - presskontakt, bilder, logotyp och pressmeddelanden. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Ledningskollen.

Presskontakt

PTS presstjänst: 08-678 55 55

Bilder och logotyp

Bilderna och logotyp får användas fritt i redaktionella sammanhang. Ange fotograf (står i filnamnet). För att ladda hem en bild, klicka på bilden så öppnas bilden i nytt fönster. Högerklicka då i bilden och välj "Spara bild"

Ledningskollens logotyp
Foto på grävmaskin med skopa
Man med hjälm
Spade och ledning

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakor