Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

E.ON ny ledningsägare i Ledningskollen.se!

Från och med 4 februari 2013 så är E.ON med i Ledningskollen.se. Från sin nationella kundtjänst i Norrköping kommer E.ON att hantera och lämna svar avseende E.ONs samtliga ledningar för elnät, gas och värme! E.ON stänger sin egna webbtjänst och hänvisar alla till att använda Ledningskollen.

Om ni tidigare kontaktat E.ON separat för att få ledningsanvisning från dem så kan ni alltså sluta med det nu. E.ON får nu, precis som alla andra ledningsägare som är med i Ledningskollen, de frågor som är relevanta utifrån sina intresseområden.

2013-02-07

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät