Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Får du ärenden som inte berör dig?

Får din organisation frågor som gäller grävarbeten i områden långt ifrån era ledningar? Ni är inte ensamma. Men lösningen är enkel.

När man går med som ledningsägare i Ledningskollen skapas automatiskt ett intresseområde. Området täcker hela den kommun där ni har verksamhet. Skälet till att intresseområdet från början täcker hela kommunen är enkelt: På så vis riskerar inte ledningsägaren att missa några förfrågningar innan man hunnit ändra omfattningen av området.

– Vårt användarstöd ser ofta att ledningsägare har glömt eller inte förstått att området måste anpassas för varje organisations specifika nät, säger Rita Hammarstedt som är projektledare för Ledningskollen.se.

Så här ändrar du dina intresseområden

  1. Logga in i Ledningskollen.se med rollen ledningsägare admin.

  2. Klicka på “Områden” i toppmenyn.

  3. Under rubriken "Intresseområden" finns ditt/dina områden. Klicka på det som ska redigeras.

  4. Använd verktygen för att redigera. Är du osäker på hur verktygen fungerar, se stycke 7.2 i manualen för ledningsägare admin.

Admingränssnittet för intresseområden

Har du frågor får du gärna kontakta användarstöd på .

2015-04-01