Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Förbättrad funktion vid förlorade användaruppgifter

Nu har vi gjort det enklare att komma åt befintliga konton i Ledningskollen. Vid skapande av ett konto känner numera Ledningskollen av om din kontaktväg finns sedan tidigare. Du får då möjligheten att bli påmind om ditt användarnamn eller information om hur du återskapar ditt lösenord.

Fördelen med att ha ett konto istället för att registrera ett nytt för varje ärende är att du får mindre uppgifter att hålla reda på, men framförallt får du en enkel översikt över dina gamla ärenden.

Vi har redan sett en klar minskning av frågor till användarstöd kring förlorade användarnamn och/eller lösenord, vilket är väldigt roligt då det pekar på att funktionen fungerar bra!

2014-06-03

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät