Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Lär och håll dig informerad med vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet innehåller nyheter, tips och annan info för dig som använder Ledningskollen.se.

Nu har vi lanserat den första utgåvan av vårt e-postnyhetsbrev. Tanken med nyhetsbrevet är att underlätta för dig som användare av Ledningskollen.se. Vare sig du begär ledningsanvisning, projekterar, samordnar, samhällsplanerar eller använder tjänsten som ledningsägare ska du via nyhetsbrevet få reda på vad som händer med Ledningskollen.se och få tips på hur du använder den på bästa sätt.

Nyhetsbrevet kommer att skickas ut cirka fyra gånger om året. Låter det intressant? Bli prenumerant. Läs första nyhetsbrevet.

2014-10-19

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät