Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Ledningskollen fyller nio år!

Den 7 september fyllde Ledningskollen nio år. Det hela började med pompa och ståt i Uppsala och Uppsala län där Ledningskollen först gick live. Året efter kunde man använda Ledningskollen i hela Sverige. 

Den 7 september 2009 startade Ledningskollen i Uppsala län. På invigningen fanns landshövding, generaldirektör, flera medier och många andra med för att uppmärksamma startskottet för tjänsten. I Ledningskollen fanns då 44 ledningsägare. 

Nu, nio år senare, är vi snart 1000 ledningsägare och det görs ett ärende var tredje minut. Då som nu och i framtiden jobbar vi för att minska grävskador och underlätta planering och samordning.

 

Skärmdump med utdrag om Ledningskollens nyhet om invigning samt foto på Jonny Nilsson, Post- och telestyrelsen, intervjuas av SVT den 7 september 2009.

Utdrag om Ledningskollens nyhet om invigningen. Bilden: Jonny Nilsson, Post- och telestyrelsen, intervjuas av SVT den 7 september 2009.

2018-09-11

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät