Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Kakor på Ledningskollen.

Ledningskollen fyller nio år!

Den 7 september fyllde Ledningskollen nio år. Det hela började med pompa och ståt i Uppsala och Uppsala län där Ledningskollen först gick live. Året efter kunde man använda Ledningskollen i hela Sverige. 

Den 7 september 2009 startade Ledningskollen i Uppsala län. På invigningen fanns landshövding, generaldirektör, flera medier och många andra med för att uppmärksamma startskottet för tjänsten. I Ledningskollen fanns då 44 ledningsägare. 

Nu, nio år senare, är vi snart 1000 ledningsägare och det görs ett ärende var tredje minut. Då som nu och i framtiden jobbar vi för att minska grävskador och underlätta planering och samordning.

 

Skärmdump med utdrag om Ledningskollens nyhet om invigning samt foto på Jonny Nilsson, Post- och telestyrelsen, intervjuas av SVT den 7 september 2009.

Utdrag om Ledningskollens nyhet om invigningen. Bilden: Jonny Nilsson, Post- och telestyrelsen, intervjuas av SVT den 7 september 2009.

2018-09-11