Tekniskt underhåll 25-26 mars

Lördagen 25 mars kl. 11 till söndagen 26 mars kl. 12 kommer vi genomföra tekniskt underhåll. Det går inte att använda Ledningskollen under denna tid.

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Ledningskollen fyller nio år!

Den 7 september fyllde Ledningskollen nio år. Det hela började med pompa och ståt i Uppsala och Uppsala län där Ledningskollen först gick live. Året efter kunde man använda Ledningskollen i hela Sverige. 

Den 7 september 2009 startade Ledningskollen i Uppsala län. På invigningen fanns landshövding, generaldirektör, flera medier och många andra med för att uppmärksamma startskottet för tjänsten. I Ledningskollen fanns då 44 ledningsägare. 

Nu, nio år senare, är vi snart 1000 ledningsägare och det görs ett ärende var tredje minut. Då som nu och i framtiden jobbar vi för att minska grävskador och underlätta planering och samordning.

 

Skärmdump med utdrag om Ledningskollens nyhet om invigning samt foto på Jonny Nilsson, Post- och telestyrelsen, intervjuas av SVT den 7 september 2009.

Utdrag om Ledningskollens nyhet om invigningen. Bilden: Jonny Nilsson, Post- och telestyrelsen, intervjuas av SVT den 7 september 2009.

2018-09-11