Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

dec
04

Ledningskollen kommer till EBR Beredarträff 2019 – ses vi där?

4-5 december i Kolmården är det dags för den tjugonde upplagan av Energiföretagens EBR Beredarträff. Ledningskollen kommer att ställa ut och vår representant finns tillgänglig båda dagarna.

EBR Beredarträff är Energiföretagen Sveriges årliga konferens för beredare i energibranschen, med föreläsningar om aktuella ämnen, gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte och utställning. I år sker konferensen i Kolmården och Ledningskollen är på plats som utställare.

– Vi var med som utställare förra året i Saltsjöbaden och tyckte att det gav oss mycket. Vi fick positiv feedback på Ledningskollen och kunde också räta ut en del frågetecken som fanns om tjänsten. Dessutom fick vi in en del förslag på förbättringar, vilket är alltid är bra. Därför kommer att vi delta i år igen, säger Jörgen Nordman, PTS projektledare för Ledningskollen.

Läs mer om EBR Beredarträff 2019.