Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Ledningskollen.se har två nya samverkanspartners

Sedan arbetet med Ledningskollen.se började har PTS, Post- och Telestyrelsen, ensamt finansierat satsningen.

Nu tillkommer två finansiärer, Svenska Kraftnät och Trafikverket. Parterna har kommit överens om att samverka kring drift och finansiering för de kommande tre åren.

Både myndigheterna PTS och Trafikverket, liksom affärsverket Svenska Kraftnät, har uppgifter som bland annat innebär att de ska verka inom sina respektive sakområden för att landets infrastruktur ska bli mer robust och tillgänglig. Tillsammans kommer nu parterna att fortsätta utveckla Ledningskollen.se som ett verktyg för ledningsanvisning och för samordning mellan ledningsägare.

2011-02-10

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät