Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Ledningskollen ställer ut på EBR Metod- och maskindagar

Ledningskollen finns på plats på den stora utomhusmässan för elnätsbranschen, EBR Metod- och maskindagar, i Falun 22-25 maj. Besök oss på station 6 (kabelförläggning) och lär dig mer om hur Ledningskollen kan hjälpa ditt företag.

Tält med Ledningskollen budskap

Vart fjärde år arrangerar branschorganisationen Energiföretagen Sverige tillsammans med ett av sina medlemsföretag en stor utomhusmässa för verksamma aktörer i Elnätsbranschen. Denna gång hålls mässan på Lugnet i Falun med Falu Energi & Vatten som värd.

Mässan är ett unikt branschevenemang för elnätsföretagen där både nya och beprövade metoder, maskiner, verktyg och material visas upp utomhus på åtta visningsstationer. EBR Metod- och maskindagar vänder sig till elnätsföretagens personal som arbetar praktiskt med planering respektive fältarbete.

– Energiföretagen Sverige och dess medlemmar är jätteviktiga för Ledningskollen och därför känns det helt rätt för oss att vara på EBR Metod- och maskindagar. Här kommer vi att berätta om de möjligheter som Ledningskollen ger och förhoppningsvis få bra kontakter och feedback från användare, säger Jörgen Nordman, projektledare för Ledningskollen.

2018-05-22