Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Ledningskollen tar bort organisationsnummer

På www.ledningskollen.se har varje ledningsägare en sida med information om organisationen. På denna sida finns bland annat ledningsägarens organisationsnummer. Ledningskollen tar nu bort organisationsnummer från sajten.

Information om alla ledningsägare som är med i Ledningskollen finns på www.ledningskollen.se under rubriken “Vilka är med?”. Här listas alla ledningsägare och genom att klicka på organisationens namn kommer man till sidan med information om den specifika ledningsägaren.

Sidan innehåller bland annat ledningsägarens organisationsnummer. I de fall ledningsägaren är en enskild firma är organisationsnumret identiskt med ägarens personnummer. 

I samband med att GDPR trädde i kraft 2018 gjordes bedömningen att organisationsnummer kunde förbli publicerade på www.ledningskollen.se. Nu har Post- och telestyrelsen, som driver Ledningskollen, gjort en ny bedömning och därför tas alla organisationsnummer bort från www.ledningskollen.se.

Har du frågor om ovanstående så kontakta vårt användarstöd på .

2023-12-04