Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

nov
13

Passa på att träffa Ledningskollen på Elnätsdagarna

13-14 november i Stockholm håller Energiföretagen sin årliga konferens Elnätsdagarna. Ledningskollen finns på plats båda dagarna.

Elnätsdagarna är konferensen för personal i elnätsföretag, service- och entreprenadföretag, konsulter med flera som som vill följa utvecklingen inom elnätsbranschen. Ledningskollen kommer att ställa ut, vilket Energiföretagen tycker är positivt:

– Ledningskollen är ju ett av de viktigaste verktygen branschen har för att minska avgrävningarna och det är en självklarhet att vi ska vara med informera om tjänstens förträfflighet så Elnätsföretagen ställer krav i sina upphandlingar om att verktyget ska användas säger Peter Silverhjärta, sakkunnig på Energiföretagen Sverige och medlem av Ledningskollens styrgrupp.

Årets konferens hålls på Quality Hotel Globe. Du hittar Ledningskollen och vår projektledare Jörgen Nordman i utställningsområdet. Välkommen!

Läs mer om Elnätsdagarna.