Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Träffa Ledningskollen på EBR Metod- och maskindagar

Ledningskollen finns på plats på den stora utomhusmässan för elnätsbranschen, EBR Metod- och maskindagar, i Eskilstuna 17-20 maj. Besök oss på station 6 (markarbete) och lär dig mer om Ledningskollen och tyck till om tjänsten. Vi vill ha din feedback!

Vitt tält med banderoller med Ledningskollens logotyp på.

Ledningskollens tält under mässan i Falun 2018.

Vart fjärde år arrangerar branschorganisationen Energiföretagen Sverige en stor utomhusmässa för verksamma aktörer i elnätsbranschen. I år är Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB medarrangör. 

På de åtta visningsstationerna på mässan får deltagarna möjlighet att lära sig om både nya och beprövade metoder, maskiner, verktyg och material. Mässan hålls 2+2 dagar – vilket innebär att den första gruppen besökare är på mässan i två dagar och ersätts sedan av en nya grupp deltagare.

Ledningskollen ställer ut för andra gången. Första gången var i Falun 2018 och det var mycket lyckat. Arrangemanget blev då som en användarforum för Ledningskollen i miniformat.

– Det känns helt rätt att vara på EBR Metod- och maskindagar igen. På mässan 2018 blev det många och bra diskussioner med användare, bland annat feedback på vad vi kan förbättra, och det spåret vill vi jättegärna fortsätta på i år, säger Sebastian Mueller, systemägare för Ledningskollen.

2022-05-09