Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Tyck till om Ledningskollen på Entreprenad Live 2023!

Ledningskollen kommer att vara utställare på mässan Entreprenad Live i Göteborg 7-9 september. Välkommen till vår monter!

Två män i vita jackor står utomhus, framför ett vitt tält

Välkommen till oss! (Foto från EBR Maskin- och metoddagar 2022.)

Entreprenad Live är en mässa med fokus på bygg- och anläggningsbranschen och i år är det första gången som Ledningskollen medverkar med en monter. 

– Vi vill alltid ha feedback från de som använder Ledningskollen och en stor användargrupp är entreprenadföretag och maskinförare. Vi hoppas att många besöker oss på mässan och berättar vad de tycker om Ledningskollen, säger Jesper Hultqvist, kommunikationsansvarig.

Vårt monternummer är 403A och det innebär att du hittar oss nästan exakt i mitten av mässan. Kom till oss och ställ frågor eller berätta vad du tycker om tjänsten. Förhoppningsvis tycker du att Ledningskollen är bra men vi vill gärna höra hur du tycker att Ledningskollen kan bli bättre!

Vi ses 7-9 september!

2023-06-19