Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

sep
11

Viktig information till dig som använder Ledningskollen i mobilen!

Uppdaterat 171002: Vi har nu fått in underlag från flera användare som innebär att vi har en plan för vad som ska göras för att lösa problemet. Vi återkommer under oktober med info om när felet kan vara åtgärdat.

Vi har uppmärksammat att ett litet antal användare som skapat ärenden via  mobiltelefon och/eller en surfplatta inte kan skicka in sina ärenden. 

När ärendet skickas in möts ett fåtal användare av ett felmeddelande som säger att det inte finns någon internetanslutning, trots att det inte är några problem med uppkopplingen.

Vi är medvetna om problemet och arbetar för att komma till rätta med det. I dagsläget vet vi att felet uppkommer om man försöker ringa in en yta med linjeverktyget under steget ”Geografisk information”. 

OBS: Linjeverktyget kan aldrig användas för att ringa in områden. För att markera ett område används polygonverktyget.

Om du har problem med Ledningskollen i mobilen och möts av ett felmeddelande som säger att du saknar internetuppkoppling så kontrollera att du inte försökt ringa in en yta med linjeverktyget.

När du rättat till detta, och problemet kvarstår, tar vi tacksamt emot information om detta på . Bifoga så mycket relevant information som du har tillgång till. Exempel på detta är vilken enhet du använder, vilken version av operativsystemet, vilken tid felet inträffade och vilket användarnamn du var inloggad med.