Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Välj aviseringsfrekvens och bättre info om svarsställen 

Nu kan ledningsägare själva välja hur ofta de vill få aviseringar om nya ärenden: omedelbart, dagligen eller veckovis. Det går också att få sms som ett komplement till e-postmeddelande.

Ledningskollen.se har nyligen fått flera uppdateringar. En ny funktion som gör det möjligt för ledningsägare att bestämma hur ofta man ska få besked (så kallade aviseringar) om att det finns nya ärenden att besvara. Tills nu har aviseringarna kommit direkt i samband med att ärendet skapats. För små ledningsägare med begränsade resurser har detta inte varit optimalt. För att öka flexibiliteten kan nu ledningsägare välja att få aviseringar direkt, en gång om dagen eller en gång i veckan. 

En annan nyhet är att man nu kan välja att få aviseringar via sms istället för e-post. Vi har också försökt göra annan information om svarsställen mer överblickbar:

  • Listningen av de svarsställen man har i sin organisation har förtydligats. 

  • Man kan se vilka användare som är kopplade till det aktuella svarsstället.

  • Man kan se vilken typ av områden som är kopplade till specifika svarsställen och vilka ärendetyper (ledningsanvisning, samordning osv.) som svarsställena hanterar.