Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Logga in med BankID

(Vill du logga in? Gå till inloggningssidan.)

Använda BankID

För att använda Ledningskollen med BankID klickar du på ”Logga in” och väljer ”Mobilt BankID”. Skanna QR-koden i din BankID app om du använder Ledningskollen på datorn.

För mobil eller surfplatta, klicka på "Mobilt Bank-ID på denna enhet" för att öppna BankID-appen och logga in.

Observera att ni som vill gå med i Ledningskollen som ledningsägare istället vänder er till Gå med i Ledningskollen som ledningsägare 

Koppla befintligt konto till BankID

Syftet med att använda BankID är att slippa komma ihåg lösenord. Om du vill aktivera BankID på ditt befintliga konto med lösenordsinloggning kan du logga in i Ledningskollen med användarnamn och lösenord. Gå till sidan "Mina Inställningar", klicka på "Koppla Mobilt BankID" och följ anvisningarna.

Koppla ifrån BankID

Logga in, gå till sidan "Mina Inställningar" och klicka på "Koppla ifrån Mobilt BankID". Fyll i ditt lösenord för att bekräfta frånkopplingen.

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.