Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Skapa konto (organisationsanvändare)

För att kunna använda Ledningskollen behövs ett konto. Du som ska använda Ledningskollen i tjänsten ska skapa ett konto för företag och organisationer. Du skapar enkelt kontot via inloggningssidan. Välj "Skapa nytt konto" och sedan “Skapa organisationskonto”.

Tänk på att ange en giltig e-postadress då du under registreringen behöver uppge en engångskod som vi skickar till dig. Om du inte erhåller engångskoden kan du backa ett steg och få den som SMS genom att endast fylla i mobilnumret.

Du kan välja att registrera en ny organisation eller skapa ditt konto inom en organisation som redan är med i Ledningskollen. Efter att kontot har skapats fortsätter flödet och du kan skapa ditt ärende*.

* För användare som registrerar sig i en befintlig organisation behöver först en administratör i organisationen eller Ledningskollens användarstöd godkänna kontot.

Beskrivning med bilder om hur man skapar konto

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.