Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Skapa konto

Organisationer som redan finns i Ledningskollen

Nya konton i en ledningsägarorganisation skapas av någon med rollen “Användaradministratör”. 

Användaradministratören gör så här: Gå till “Min organisation” och “Skicka inbjudningar”. Ange den nya användarens e-postadress och bocka för vilken roll som användaren ska ha. Ett mail kommer skickas till den angivna e-postadressen och när användaren följer den så skapas kontot med de behörigheter som du angav.

Organisationer som inte finns i Ledningskollen

Är din organisation inte registrerad i Ledningskollen? Kontakta då vårt användarstöd på så hjälper de dig.

Roller i Ledningskollen

  • “Ledningsägare admin”: Denna roll har behörighet att hantera svarsställen, era områden, redigera inställningar för organisationen samt hantera alla inkomna ärenden. 

  • “Svarare”: Denna roll kan endast hantera inkomna ärenden, och detta kan begränsas till vissa specifika svarsställen.

  • “Användaradministratör”: Denna roll kombineras med antingen “Svarare” eller “Ledningsägare admin” och ger behörighet att administrera konton.

  • “Ledningsägarmodul” och “Webserviceanvändare”: Dessa roller används inte för att logga in i webbgränssnittet och ska inte ges till användare. Läs mer om dessa i manualen för Ledningsägare admin (pdf 2,8 MB, öppnas i nytt fönster).

Användarvillkor

Läs Ledningskollens användarvillkor och riktlinjer.

Denna artikel gäller endast ledningsägare. Om du vill gräva på din tomt som privatperson eller entreprenör följer du denna artikel

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.