Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Information om lansering av Ledningskollen 2.0

Under hösten 2011 påbörjades projekt 2.0, en ny version av Ledningskollen, med målet att förenkla för den som ska skapa ärenden i Ledningskollen. I projektet har vi samlat in erfarenheter från användare av Ledningskollen, haft workshops med representanter för LRF och med vår referensgrupp. Vi har också sett oss omkring för att få inspiration av andra. Allt detta samlades i en förstudie som legat till grund för det utvecklingsprojekt som pågått sen i mars och nu är klart.

Målet för version 2.0 har varit att att förenkla hela flödet för att skapa ett ärende från början på www.ledningskollen.se till dess att ärendet skickas till berörda ledningsägare.

Nu är vi klara. Vi kommer på eftermiddagen i morgon den 26 juni 17.00 släppa version 2.0 i produktionsmiljö. Ledningskollen kommer ligga nere när uppgraderingen görs.

Vill du läsa om de nya funktionerna kan du göra det här:

Version 2.0

2012-06-25