Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Rekordmånga nya ledningsägare!

I februari gick rekordmånga ledningsägare med i Ledningskollen - en effekt av broschyren vi skickade ut i december.

Porträttbild på Jesper Hultqvist

– I februari aktiverades 16 organisationer som nya ledningsägare. Det är rekord! Under de nästan tio år som Ledningskollen funnits så har det aldrig tillkommit så många nya ledningsägare under en månad, säger Jesper Hultqvist som är ansvarig för kampanjen att hitta fler ledningsägare.

Även i januari konstaterades ett rekord med 15 nya ledningsägare. Tillströmningen av nya ledningsägare är till stor del en effekt av arbetet med att aktivt leta upp och kontakta ledningsägande organisationer som ännu inte är med i Ledningskollen. I detta arbete har vi bland annat skickat broschyrer om Ledningskollen till nästan 2000 organisationer.

– Ju fler ledningsägare som är med desto bättre blir tjänsten. Jag hoppas naturligtvis att vi slår nytt rekord under mars också, avslutar Jesper Hultqvist.

Läs om hur Ledningskollen skickade en broschyrer till nästan 2000 organisationer för att få med fler ledningsägare.

2020-03-26