Kakor på Ledningskollen

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Vi har nya funktioner

Exportera ärenden från Ledningskollen till Excel och leta ärenden utifrån geografisk placering. Det är två av flera nya funktioner som nu finns i Ledningskollen. 

I april lanserades flera nya nyttiga funktioner i Ledningskollen:

För ledningsägare

  • Ärendelistan har fått en funktion där användare med rollerna ledningsägare admin eller svarare kan exportera kolumner från ärendelistan till excel. Funktionen syns högst upp till höger i ärendelistan. 

  • Ärendelistan har fått ett nytt filter som användare med rollerna ledningsägare admin och svarare kan använda för att söka efter ärenden utefter geografi. Använd filtret genom att klicka på Avancerat högst upp till vänster i ärendelistan och därefter addera filtret “Sök geografisk placering”. I filtret anges en centrumkoordinat, projektion och en sökradie. 

  • Nu går det att skapa intresse- och bevakningsområden med hjälp av linjeverktyget. Tidigare kunde endast polygonverktyget användas för att skapa intresseområden och bevakningsområden, vilket var onödigt krångligt.

För de som skapar ärenden

  • Kartan zoomar in på sökresultatet. Om en användare söker på en adress, stad eller postnummer så kommer kartan nu flytta vyn till den platsen med en bättre anpassad zoomnivå baserad på detaljnivån i sökträffen.

Läs mer om flera av dessa funktioner.

2018-06-18

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Svenska kraftnät och TrafikverketOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter