Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

"Kan Ledningskollen ge mig en karta med ledningarna på min tomt?"

Ja och nej. Ledningskollen har inga kartor över var ledningar finns men skapar du ett ärende så ser vi till att de som äger ledningar kontaktar dig.

Ibland får vi frågan om "Ledningskollen inte bara kan skicka en karta över ledningarna." Tyvärr kan vi inte det eftersom Ledningskollen inte vet exakt var ledningar finns.

Du använder Ledningskollen för att komma i kontakt med de som äger ledningar, till exempel kommunen, elbolaget eller Telia. En fråga når alla berörda ledningsägare som är med i Ledningskollen. Den som äger ledningar skickar dig sedan en karta eller gör en utsättning.

Varför vet inte Ledningskollen var alla ledningar finns?

Det vore inte säkert om information alla ledningar fanns på ett ställe. Därför äger varje enskild ledningsägare själv informationen om ledningarnas läge.

Skapa ett ärende och få veta var ledningarna finns.

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.