Kakor på Ledningskollen

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Kontakta oss

Om man vill ha kontakt med Ledningskollen.se angående en specifik fråga, en funktion i verktyget eller har mer allmänna frågor kan man vända sig till Ledningskollens användarstöd.

Användarstöd nås enklast via e-post, eller så kan man skriva sin fråga i formuläret nedan. Användarstöd är bemannat vardagar 08:00-17:00.

Glömt lösenord eller användarnamn?

Om du glömt ditt lösenord eller användarnamn i Ledningskollen kan du själv återställa det på inloggningssidan (där du skriver användarnamn och lösenord). Klicka på länken "Glömt lösenord" eller "Glömt användarnamn" för att få vidare instruktioner. Gå till inloggningssidan.

Formuläret nedan kan inte användas för att begära ledningsanvisning

För att få ledningsanvisning från berörda ledningsägare måste du skapa ett ärende i Ledningskollen. Börja med att bli användare.

Kontakt


Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakor