Kakor på Ledningskollen

Kakor på Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Just nu används kakor även för att mäta effekterna av en reklamkampanj och besökarnas IP-nummer samlas in av tekniska skäl. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Kontakta oss

Om man vill ha kontakt med Ledningskollen.se angående en specifik fråga, en funktion i verktyget eller har mer allmänna frågor kan man vända sig till Ledningskollens användarstöd.

Användarstöd nås enklast via e-post, eller så kan man skriva sin fråga i formuläret nedan. Användarstöd är bemannat vardagar 08:00-17:00.

Glömt lösenord eller användarnamn?

Om du glömt ditt lösenord eller användarnamn i Ledningskollen kan du själv återställa det på inloggningssidan (där du skriver användarnamn och lösenord). Klicka på länken "Glömt lösenord" eller "Glömt användarnamn" för att få vidare instruktioner. Gå till inloggningssidan.

Formuläret nedan kan inte användas för att begära ledningsanvisning

För att få ledningsanvisning från berörda ledningsägare måste du skapa ett ärende i Ledningskollen. Börja med att bli användare.

Kontakt

För att svara dig behöver Ledningskollen behandla de personuppgifter du skriver i formuläret. Personuppgifter kommer att raderas efter 180 dagar. Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke till att Ledningskollen behandlar dina personuppgifter, om samtycke är den enda grunden för behandlingen. Läs mer om hur Ledningskollen behandlar dina personuppgifter och om vilka rättigheter du har.

Genom att trycka på Skicka så samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter.


Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakorPersonuppgifter

En tjänst från: PTS, Trafikverket och Svenska kraftnät