Ledningskollen stängd fredag 25 maj kl 15.00 till lördag 26 maj kl 17.00

Under perioden 25 maj kl 15.00 t.o.m. 26 maj kl 17.00 kommer Ledningskollen att vara stängd då vi genomför arkivering av äldre ärenden.

Arkivering av ärenden görs 24 månader efter det datum då markarbetena i ärendet planerats vara klara. Vid arkivering flyttas ärendet ut från Ledningskollen och viss information såsom personuppgifter tas bort från ärendet. Ärendet lagras därefter i arkivet, som enbart är åtkomligt av Ledningskollens personal, ytterligare en tid.

Efter att denna inledande arkivering genomförts 25-26 maj kommer Ledningskollen att börja arkivera ärenden löpande, en gång per dygn. Fortsättningsvis kommer användare som har skapat ärenden som ska arkiveras att få avisering via e-post en månad i förväg.

Kakor på Ledningskollen

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder så kallade kakor för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Mer information om kakorna. Klicka på Jag godkänner kakor för att tillåta kakor.

Jag godkänner kakor

Introduktionsfilm om Ledningskollen

Filmen beskriver varför Ledningskollen finns och hur tjänsten fungerar. Filmen är 3:46 minuter lång och en bra introduktion till ledningskollen. Det är fritt att använda filmen.

Filmen finns textad på både svenska och engelska och fungerar därför bra även i miljöer där man inte kan ha ljudet påslaget.

För att använda filmen kan du:

1. Ladda ner filmen från denna sida (tryck på pilen nere till höger i spelarfönstret). 

2. Hämta filmen från vår Youtubekanal. Detta är enklast om du vill lägga upp filmen på din webbplats. Filmerna på Youtube är av högre teknisk kvalitet än de som ligger på denna webbplats.

Film med svensk text

Film med engelsk text

 

 

Ledningskollen drivs av Post- och telestyrelsen (PTS) och finansieras av PTS, Trafikverket och Svenska kraftnätOm ossIn EnglishOm kakor