Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Användarvillkor

Organisationer och användare ska ta del av och godkänna Ledningskollens användarvillkor och riktlinjer.

Användarvillkoren reglerar användarnas och systemägaren (PTS) ansvar för information i och användning av Ledningskollen. Till användarvillkoren finns också riktlinjer som beskriver hur användare ska använda Ledningskollen. 

OBS! Användarvillkor och riktlinjer finns för nedladdning till höger på denna sida.

Användarvillkor och riktlinjer ska godkännas

Organisationer som går med som ledningsägare ska godkänna användarvillkoren genom att behörig person undertecknar villkoren och skickar in dem till vårt användarstöd innan organisationen aktiveras.

När användarvillkor och riktlinjer uppdateras kommer användare att få godkänna dessa efter inloggning i Ledningskollen. Notera att för ledningsägare, blivande ledningsägare och intressenter är det bara användare med rollen ledningsägare admin som kan godkänna användarvillkoren.

Aktuell version av användarvillkor

Aktuell version av användarvillkoren är 3.0. Dessa fastställdes 2018-05-24.

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.