Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Den nya ärendekartan intresserade mest under 2020

Nyheten om den nya kartan där ledningsägare kan se alla sina ärenden var den mest lästa under 2020. Annat som intresserade var en ledningsägarintervju och semestertips. Missade du dem?

Ledningskollen är nog inte särskilt känd för sin nyhetsrapportering men vi skriver ett antal nyheter varje år och vissa texter intresserar mer än andra. 

Förra årets mest lästa nyhet var Ny ärendekarta gör det enklare att samordna närliggande ärenden som lästes drygt 1000 gånger. Den nya ärendekartan är tänkt att ge en bättre överblick för ledningsägarna och underlätta till exempel samordning av utsättningar samt felsökning. 

Näst mest läst var intervjun med ledningsägare nummer 1100, Sparlösa vattenförening ekonomisk förening: Hallå där, ledningsägare nummer 1100! (I skrivande stund är vi uppe i 1162 ledningsägare i Ledningskollen.)

På tredje plats hittar vi ett ämne som ligger många varmt om hjärtat – semestertider. Vi gav våra bästa tips för ledningsägare inför perioden då många ovana användare ska gräva: Tips inför semestern 2020! 

De fem mest lästa nyheterna på Ledningskollen.se under 2020

  1. Ny ärendekarta gör det enklare att samordna närliggande ärenden

  2. Hallå där, ledningsägare nummer 1100!

  3. Tips inför semestern 2020!

  4. Ledningsägare – glöm inte att uppdatera era ledningstyper!

  5. Ny uppdatering tillgängliggör och förenklar

2021-03-09