Tekniskt underhåll 25-26 mars

Lördagen 25 mars kl. 11 till söndagen 26 mars kl. 12 kommer vi genomföra tekniskt underhåll. Det går inte att använda Ledningskollen under denna tid.

Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Skapa projekteringsärende

Projekteringsärenden används av den som behöver information om befintlig infrastruktur men inte ska utföra något markarbete i närtid, till exempel för planering av ett framtida markarbete eller projektering.

Projekteringsärenden skickas till ledningsägare som kan ha ledningar i ditt arbetsområde. De kommer att besvara ärendet med CAD-, GIS- eller PDF-filer som visar befintliga ledningar och infrastruktur.

Ärendet kräver start- och slutdatum men det går bra att fylla i valfria datum om ni saknar en tidsplan.

OBS! Ledningsägarna godkänner inte att svar på projekteringsärenden används vid utförande av markarbeten. Vid utförande av markarbete ska du skapa ett ärende av typen ledningsanvisning.

Så här gör du

Beskrivning med bilder – så skapar du ett projekteringsärende 

Logga in för att projekteringsärende.

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.