Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Svarsställen

Ett svarsställe styr var notiser om nya ärenden skickas. Exempelvis till e-postadresser eller som SMS. Information på denna sida presenteras även för den som skapat ett ärende. 

Oftast har man bara ett svarsställe för hela sitt nät, men om man tillhör en större organisation med flera ledningstyper kan det vara en god idé att ha flera svarsställen som man kopplar till de olika nätdelarna. Ett exempel på detta vore att man ritat två områden, ett för fiber och det andra för elnät. Jag skapar då två svarsställen och kopplar dessa till respektive område.

Svarställen redigeras av den eller de som har rollen “Ledningsägare admin”. För att redigera befintliga svarsställen eller lägga till nya, navigera till “Inställningar” i toppnavigeringen och välj “Svarsställen”.

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.