Ledningskollen (den del som inte kräver inloggning) använder kakor (cookies) för att samla in statistik och med hjälp av den förbättra webbplatsen. Vi använder också tekniskt nödvändiga kakor. Kakor på Ledningskollen.

Skapa samordningsärende

Denna ärendetyp är endast tillgänglig för organisationsanvändare.

Ett samordningsärende används när du vill komma i kontakt med aktörer som kan vara intresserade av att samordna egna projekt med ditt planerade markarbete. Aktörer som får ditt ärende kommer i Ledningskollen att ange om de är intresserade av att samarbeta med ditt projekt.

Observera att samordningsärenden inte ger besked om befintlig infrastruktur i angivet område. Därför är svar på samordningsärende inte användbara vid utförande av markarbete.

Samordningsärenden för bredbandsutbyggnad

Samordningsärende kan också användas för att publicera information om planerade och pågående bygg- och anläggningsprojekt enligt lag (2016:534) om utbyggnad av bredbandsnät. Mer information om lag (2016:534) om åtgärder för utbyggnad av bredbandsnät finns att läsa på:

Så här gör du

Beskrivning med bilder – så skapar du ett samordningsärende

Var den här artikeln till hjälp?

Genom att trycka på Skicka så godkänner du att vi får behandla dina personuppgifter. Läs mer om hur Ledningskollen hanterar personuppgifter.